Anasayfa / MİNNET ve TEŞEKKÜRLERİMİZLE
banner

MİNNET ve TEŞEKKÜRLERİMİZLE

  • 9 Aralık 2021 Perşembe
  • Görüntülenme: 462

MİNNET ve TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Bundan yaklaşık 15 gün önce 23.11.2021 günü Sigorta Eksper Asistanları Derneğimizin (SEADER) kuruluş bildirgesini yayınladık ve başlangıç hedeflerimizi paylaştık.

Aradan geçen bu 15 günlük süre içinde Türkiye genelindeki eksper asistanlarının (raportörlerin) derneğimize göstermiş olduğu ilgi, tebrik ve destek ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize bir kez daha gösterdi. 15 günlük süre içinde derneğimize gelen 300’ü aşkın üye başvurusu bizlerin ne kadar büyük bir aile olduğunu ortaya koydu.

Derneğimize gelen taleplerde, eksper asistanlarının (raportörlerin) özellikle eksperlik sınavının açılması konusunda birlikte hareket eylem planı yapma isteği öne çıkmaktadır. Bununla birlikte Sigorta şirketlerinin hasar departmanı çalışanları, servislerin hasar danışmanları, üniversitelerin sigortacılık, otomotiv ve mühendislik bölümü mezunları olmak üzere birçok meslek grubu da derneğimize ulaşarak eksperlik sınavının açılması konusunda beklentilerinizi tarafımıza iletmişlerdir.

Bu kapsamda önümüzdeki günlerde dernek yönetim kurulu olarak, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, Sigorta Eksperleri İcra Komitesine ve Türkiye Sigortalar Birliğine yapacağımız ziyaretlerle eksperlik sınavının gerekliliği ve sektör çalışanlarının sınav beklentileri konusunda sunum yapılacaktır. 

Derneğimizin kurulduğu günden bu güne derneğimize bizzat gelen, mail yoluyla, telefonla ve mesaj yoluyla tebrik ve desteğini gösteren gerek Sigorta Şirketi Yetkilileri, gerek Sigorta Eksperleri, gerek Sigortacılık Sektörü İş Ortakları ve tüm Türkiye genelindeki Eksper Ofis Çalışanlarına teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Saygılarımızla,

Sigorta Eksper Asistanları Derneği

Yönetim Kurulu